Biografie

De uit Leiden afkomstige zangeres heeft één passie en dat is zingen.
Als kind stond zij al op de planken, o.a. bij het ‘Kinderen voor Kinderen Songfestival’.

In 2012 werd Naomi uitgekozen door de Toppers (René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling) als één van de tien finalisten voor de Toppers Halftimeshow.
Naomi deed auditie in het Hyves hoofdkantoor te Amsterdam en de hele zaal en daarbij ook de Toppers gingen volledig uit hun dak.

Naomi’s passie voor het levenslied werd steeds groter en zij besloot verder te gaan in de Nederlandstalige muziek. De single die volgde was een ‘Een Zwoele Nacht’.
Na de release van deze single kreeg Naomi nog meer bekendheid in het land en er volgden diverse tv-opnames zoals Hart voor Muziek, Meer Hollands en Toppers van Oranje.

In april 2014 kwam Naomi haar single ‘Ik Kan Jou Vergeten’ uit. Met deze single, geschreven door Jeffrey Weber, laat de zangeres horen helemaal te gaan voor de Nederlandstalige muziek.

Naomi wist in december 2014 ‘De Slag Om Het Piratenfestijn’ van Sterren.nl te winnen. Naomi mocht optreden voor maar liefst 27.000 mensen bij Het Mega Piratenfestijn in het Gelredome.

Na deze winst tekende Naomi in januari 2015 een platencontract bij CNR Music. In april van dat jaar verschijnt haar nieuwe single ‘Die Eerste Kus’. Na het succes van ‘Die Eerste Kus’ besloten zij een vervolg op deze single te maken, met de titel ‘Jij Alleen’. In september 2016 brengt Naomi de single ‘De Mannen Van De Bouw’ uit, geschreven door Frans Bauer en Laurens van Wessel.

Door privé omstandigheden heeft Naomi vanaf 2017 een time-out genomen. In juni 2020 besloot Naomi haar zangcarrière weer rustig aan op te pakken en er weer volledig voor te gaan.